MENÜ

Bursaspor manşetlerden düşmüyor!

Bursaspor'un Süper Lig'deki büyük başarısı, FIFA'nın da manşetine taşındı. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA'nın internet sitesinde "Tarih yazmaya az kaldı" manşetiyle verilen haberde yeşil-beyazlı ekibin tarihi başarısından övgüyle söz edildi.

Bursaspor manşetlerden düşmüyor!

Bu sezon Türkiye'de üç büyükler dışında bir takımın şampiyon olmasının büyük ses getireceği,futbol tarihinin farklı ufuklara yönelebileceğine dikkat çekilen yazıda "Sivasspor'un son iki yıldaki şampiyonluk yarışında bir diğer sürpriz yaşandı ve ligde Bursaspor fırtınası yaşandı." ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig'de daha önce şampiyonluğa oynayan takımların ani düşüşlerine gönderme yapılan yazıda, bunlara örnek olarak Sivasspor, Gençlerbirliği ve Kocaelispor gösterildi. Bursaspor'un önceki örneklerden farklı olarak geride kalan maçlarda 18 galibiyet aldığı, 53 gol attığı ve gol averajının da 31 olduğu hatırlatılırken, yeşil-beyazlar'ın İstanbul devlerinden Galatasaray'ı kendi evinde 1-0, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi ise deplasmanlarda 3-2 yendiğine vurgu yapıldı.

Ertuğrul Sağlam'a övgü

Bursaspor'un 1963 yılında kurulduğu bilgisine yer verilen yorum haberde, "Üç yıl önce ikinci ligden Süper Lig'e çıkan Bursaspor geçen yılı altıncı tamamladı. Şimdi puan bitime sekiz hafta kala en yakın rakibinden beş puan önde zirvede bulunuyor." denildi.

Ertuğrul Sağlam için alçakgönüllü yorumunun kullandığı yazıda genç teknik adamın "Takım için herşeyini veren ve her gün saha içinde ve saha dışında çalışan bir gurup oyuncum var. Sezon sonunda ne olabilir sorusundan çok en yakın maçımızı düşünüyoruz." açıklamalarına yer verildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ