MENÜ

Real'de Kaka depremi!

İspanyol basınında yer alan haberlerde, 67 milyon Euro'ya Milan'dan transfer edilen ve bu zamana kadar bekleneni veremeyen Kaka konusunda Real Madrid içinde kriz olduğu iddia edildi.

Real'de Kaka depremi!

Özellikle Katalan gazeteleri, "Real Madrid’de deprem", "Kaka skandalı" şeklindeki başlıklarla konuya geniş yer ayırırken, Brezilyalı futbolcunun sakat olmasından dolayı antremana katılmayıp, bunun yerine bir reklam filminin çekimine gitmesinin huzursuzluk yarattığını savundu. Sol bacak kaslarında sakatlığı bulunan ve bu akşam Getafe ile yapılacak maçın kadrosuna alınmayan Kaka’nın buna rağmen akrobatik hareketlerin olduğu zor bir reklam filmi çektiğini yazan El Mundo Deportivo gazetesi, teknik direktör Pellegrini’yi basın karşısında zor durumda bırakmamak için Real Madrid yönetiminin Kaka’nın reklam çekimlerini sakladığını ileri sürdü.

Real Madrid’in çarşamba günü yaptığı antremandan sonra basının sorularını yanıtlayan Pellegrini, Kaka’nın antrenmana katılmayıp sakat olmasına rağmen reklam filmi çekmesiyle ilgili olarak yöneltilen bir soruya, "Kaka, normalde yaptıklarından farklı bir şey yapmadı. Ne beni endişelendiriyor ne de rahatsız ediyor, ama bununla ilgili fikrimi kendime saklamayı tercih ediyorum" cevabını verdi.

Kaka ile teknik direktör Pellegrini arasında sorun olduğuna ilişkin geçtiğimiz dönemlerde de basında bazı iddialar ortaya atılırken, Kaka’nın eşi ile menajerinin Şilili teknik adamı suçlayan demeçleri de yer almıştı.

Öte yandan, Kaka ile ilgili Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva da görüşünü açıklarken, "Kariyerinin en zor dönemini yaşıyor. Sadece sakatlıklardan dolayı değil. Madrid çok fazla rekabetin olduğu bir artistler yeri" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ