MENÜ

Bursaspor formaları kapışılıyor!

Süper Lig'de bitime 7 hafta kala liderliği elinde bulunduran Bursaspor'un bu büyük başarısının ardından Yeşil- Beyazlı takımın ürünlerini satan mağazalar taraftarın akınına uğradı.

Bursaspor formaları kapışılıyor!

Bursaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore mağazalarında, özellikle bayrak, forma ve atkılara yoğun bir talep var.

Haberin Devamı

Bayrak satışları üçe katlandı
'Bursastore'lara olan ilginin her geçen gün artması üzerine şehirdeki mağaza sayısı 4'e çıkarıldı. Bursaspor'un hızlı yükselişine bağlı olarak mağazalardaki ürünlere olan ilginin artması, tekstil ve matbaacıların yüzünü güldürdü. Özellikle bayrak satışları son bir haftada üçe katlanırken, satışlarda yüzde 300 patlama yaşandı. Mağazalardaki ürünlere gösterilen büyük ilgiden dolayı matbaacılar ve bayrak üreticileri siparişlere yetişemiyor. Bursaspor bayrağı alabilmek için 1 hafta hatta 10 gün sırada bekleyenler olduğu belirtildi.

Her yer yeşil beyaz
Şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Bursaspor'un, kentin ekonomisine de olumlu yansımaları olduğu görülüyor. Yeşil-Beyazlı takımın başarısının, işlerine çok olumlu yansıdığını belirten Bursa esnafı, takıma sahip çıkıyor. Her mahallesinde yeşil beyaz brandaları görmenin mümkün olduğu Bursa'da, işlerindeki durgunluğu az da olsa aştıklarını belirten esnaf, satışlarda yüzde 100 oranında artış olduğunu söylüyor.

YORUM YAZ