MENÜ

Güneş'ten Avrupa'nın tarifi!

Futbolcularından Galatasaray zaferini unutmalarını isteyen Şenol Güneş, Antalya maçına kilitlendi. Tecrübeli hoca, “Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu, Türkiye Kupası'ndan geçiyor” diye konuştu.

Güneş'ten Avrupa'nın tarifi!

Süper Lig’de Galatasaray’ı sahasında mağlup etmeyi başaran Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, takımı yarın Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalyaspor ile yapılacak karşılaşmaya hazırlamaya çalışıyor. Şenol Güneş, son lig sınavında alınan galibiyetle elde edilen olumlu havayı, kupa maçına da yansıtmak istediklerini söyledi. Güneş şunları söyledi: “Antalyaspor bir önceki turda Galatasaray’ı elemiş ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Biz özellikle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Moral değerleri yükselen futbolcularımız istediğimiz oyun anlayışını yansıttıkları taktirde bu hedefimize ulaşabiliriz.”

Taraftara mesaj gönderdi
“Trabzonspor olarak Avrupa sahnesinde mücadele etmeyi son derece önemli görüyoruz. Şu andaki konumumuz itibariyle bizi bu amacımıza taşıyacak en kısa yol da Türkiye Kupası. Bu ciddiyet içerisinde karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Taraftarımızdan da sabır ve destek bekliyoruz. Oyuncularımızın en büyük dileği de 12. adamın bu desteğine karşılık, istedikleri sonucu kendilerine elbette hediye etmek olacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ