MENÜ

Manisaspor'da kupa telaşı

İstanbul Büyükşehir Blediyespor galibiyeti ile ligde kalma yolunda önemli bir adım atan Manisaspor'u çarşamba günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının heyecanı sardı.

Manisaspor'da kupa telaşı

Bir yandan ligde tutunma savaşı verirken diğe taraftan kupada mücadele etmenin konsantrasyonlarını etkileyebileceğini dile getiren teknik direktör Reha Kapsal, Fenerbahçe karşısına farklı bir kadro ile çıkabileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

İki farklı cephede savaşmaktan çekinmediklerini sözlerine ekleyen Kapsal, “Türkiye Kupası gerek prestij açısından, gerekse ekonomik yönden bize çok şey katan bir organizasyon. Bu organizasyonda yarı finale kadar çıktıktan sonra arkasını da getirebiliriz. Ligde yeterince forma şansı bulamayan 6-7 oyuncuma kupada görev vermeyi düşünüyorum. Çıksınlar aslanlar gibi oynasınlar. Ben kadrodaki tüm futbolcularıma güveniyorum” dedi

Hafta sonunda da Antalyaspor ile deplasmanda zorlu bir lig maçı oynayacaklarını sözlerine ekleyen Reha Kapsal, tek endişesinin sıcak hava olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Sahamızdaki İstanbul Büyüşehir Belediyespor karşılaşmasını da sıcakta oynadık. Sezon sonu yaklaşırken ısınan hava, futbolcuları hem fiziksel, hem de mental olarak etkiliyor. Ancak hangi şartlarda olursa olsun, kazanıp rahatlamak istiyoruz.”

YORUM YAZ