MENÜ

Bir bildiği vardır!

'Futbolun Nostradamus'u Mustafa Denizli bir kez daha ligin falına baktı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Şampiyonluk için puan baremi 75'in de altına düşebilir. Artık Sırat Köprüsü'nde yürüyüş başladı” dedi.

Bir bildiği vardır!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli yine kehanetlerine başladı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştiren tecrübeli çalıştırıcı, ligdeki şampiyonluk yarışının kızıştığını belirterek, “Sırat Köprüsü’nden yürüyüş başladı” dedi. Şampiyonluk için puan bareminin 75 civarlarında olduğunu, bunun daha düşebileceğini ifade eden Denizli, “Artık Sırat Köprüsü’nden yürüyüş başladı. Şu anda Sırat Köprüsü’nde yürüyen (Mahşerin Dört Atlısı) diyebileceğimiz dört takım var” diye konuştu.

‘Kuş alışıksa kafese döner’
Bursa ile son haftada şampiyonun belirleneceği bir maça çıkabileceklerinin belirtilmesi üzerine “Bu da olasılık dahilinde” diyen deneyimli teknik adam, 4-5 hafta sonra şampiyonluk adaylarının ikiye inebileceğini kaydetti. Bir basın mensubunun “Puan kayıplarının ardından kuşun kafesten kaçtığını düşündüğünüz oluyor mu?” sorusuna “Kuş alışıksa kafese döner” cevabını veren Denizli, “Kasımpaşa önünde kaybettiğimiz puanları ne kadar arayacağımızı diğer haftalar gösterecek. Her şeye rağmen durumumuz iyi. 7-8 hafta aralarla böyle goller yerseniz anlayışla karşılanabilir. Ancak aynı maçta böylesine önemli 2 hata yapmak olmadı” ifadesini kullandı.

Derbi için yorum yapmadı

Kaçırılan puanları sadece yenilen gollere bağlamamak gerektiğini vurgulayan Denizli, “Kaçırılan goller de maçın sonucuna etki ediyor. Gol yemek ile gol atmak farklı şeyler. Birinde pozisyon hatası var, diğerinde ise beceri eksikliği. Golcülerin ne yapıp yapamadığını sezon sonunda göreceğiz. Daha bitime 8 hafta var” dedi. Uzun süredir antrenmanların kapalı olmasıyla ilgili “Çok muhabbet tez ayrılık getirir” diyen başarılı çalıştırıcı, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında yorum yapmaktan ise kaçındı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ