MENÜ

Tedirgin bekleyiş!

Bilica'ya Galatasaray derbisi sonrası hakem raporuyla 3 maç ceza verilmesi yüzünden, Gaziantep sınavının ardından Emre için endişeli bir bekleyiş başladı.

Tedirgin bekleyiş!

Gaziantepspor ile tansiyonu yüksek bir maç oynayan Fenerbahçe, 90 dakikayı 3 puanla kapatmasına karşın, tedirgin oldu. Bu tedirginliğin nedeni ise maçın devre arasında yaşananlar. Emre ile Tolga Seyhan arasında sahada başlayan tartışma, soyunma odası koridorlarında devam ederken, maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nun tüm yaşananları gördüğü, hatta Emre’ye kırmızı kart çıkarmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Tam bu sırada devreye giren Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Adam gibi maç yönetin. Yine penaltımızı vermediniz. Beni zorla eski Aziz yapacaksınız” sözleriyle tartışma başka bir boyuna taşınırken, soyunma odasına giden Emre, ikinci yarıda oynatılmamıştı. Müftüoğlu’nun hem yaşananları hem de Aziz Yıldırım’ın söylediklerini raporuna yazıp, federasyona ilettiği belirlendi.

Kırmızı kart görmeden...
Bu da tedirgin bir bekleyişe neden oldu. Çünkü ilk yarıda Saracoğlu’ndaki Galatasaray derbisinde, kırmızı kart görmemesine karşın, hakem raporu ve televizyon görüntüleriyle Bilica’ya 3 maça ceza verilmişti. Sarı-Lacivertliler, şimdi aynı şeyin Galatasaray derbisi öncesi tekrarlanmasından endişe duyuyor.

Yalçın Türk

Haberin Devamı
YORUM YAZ