MENÜ

Biletler bitti, tribünler boş

Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan 4 bin kişilik maç biletlerini kısa sürede tüketti. Ancak bu ilgiye rağmen tribünde büyük boşluklar olduğu gözlendi.

Biletler bitti, tribünler boş

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Beşiktaş’ın Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşaspor ile oynadığı maça taraftarların ilgisi beklenenden az oldu. Aslında Kasımpaşaspor Genel Kaptanı Süha Sidal iki takım arasındaki iyi ilişkiler nedeniyle 120 TL’den satışa çıkaracakları biletlerin fiyatlarını 50 TL’ye indirdiklerini açıkladı. Bunun üzerine her iki takım taraftarları gişelere akın etti, biletler kısa sürede tükendi. Ancak maç saati geldiğinde ise tribünlerde yer yer boşluklar olması dikkat çekti. Hafta içi olması nedeniyle yoğun bir trafiğin yaşandığı stat çevresinde bu durumun etkili olabileceği kaydedildi. Kendilerine ayrılan 4 bin bileti tüketen Beşiktaşlı taraftarların büyük bölümünün maça gitmedikleri gözlendi.

50 VIP bileti verildi
Diğer yandan Süha Sidal hem Beşiktaşlı hem Kasımpaşasporlu taraftarların yoğun bilet talepleri nedeniyle zor durumda kaldıklarını ancak bu isteklerin hepsinin karşılandığını dile getirdi. Sidal Beşiktaş’a yönetici ve dernek üyeleri için de 50 kadar VIP bileti verildiğini ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ