MENÜ

"Tello'ya imza attırın"

Mustafa Denizli'den, yönetime çağrı: Geçen sene aynı hatayı Cisse'de yaptık. Ben Tello'dan mutluyum ve takımdan ayrılmasını istemiyorum. Onunla görüşün, anlaşın...

"Tello'ya imza attırın"

Son haftaların formda ismi Rodrigo Tello’nun ismi, gönderilecekler arasında geçiyordu. Ancak teknik direktör Mustafa Denizli duruma el koydu ve yönetime çağrıda bulundu. İdarecilerin Üzülmez, Rüştü, Yusuf ve Toraman’la anlaşması üzerine Denizli, Tello’yla da görüşmelerin başlamasını istedi. Sezon sonu serbest kalacak olan Şilili yıldızın gitmesini istemeyen deneyimli teknik adam, “Görüşmediğimiz sadece Tello kaldı. İlk yarıda sakatlıklar ve milli takım nedeniyle konsantrasyon sorunu yaşadı. Çok yönlü bir futbolcu. Savunmada, her iki kanatta ve forvet arkasında oynayabiliyor. Geçen sene benzer bir yanlışı Cisse’de yapmıştık. Ben Tello’nun kalmasını istiyorum” diye konuştu.

Yöneticiler harekete geçti

Oyuncusundan memnun olduğunu belirten Denizli’nin bu çağrısı üzerine idareciler de harekete geçti. Futbol Komitesi’nden Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Emin Önal’ın, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından deneyimli futbolcuyla masaya oturacakları ve görüşecekleri dile getirildi. Bu sezon inişli çıkışlı bir görüntü çizen Tello; Kayserispor, Belediye ve Denizli maçlarındaki performansıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ