MENÜ

Mayısta büyük operasyon var

Lig ve kupada elde edilecek derece, Daum ve futbolcuların kaderini çizecek. Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda kadroda büyük revizyona gidilebilecek.

Mayısta büyük operasyon var

Başkan Aziz Yıldırım’ın verdiği “üst üste 3 yıl şampiyonluk” sözünü yerine getirme konusunda büyük sıkıntı yaşayan futbol takımında sezon sonunda büyük operasyon söz konusu. Camianın sıcak bakmadığı teknik direktör Daum başta olmak üzere, tüm futbolcular masaya yatırılacak. Bu konuda sportif direktör Aykut Kocaman’ın hazırlayacağı rapor, belirleyici olacak. Hedef tahtasında ise öncelikle Brezilyalılar var. Büyük umutlarla alınmasına karşın, birçok maçta yaptığı hatalarla takımının gol yemesine neden olan Bilica, ayağı kırıldıktan sonra bir türlü eski formuna ulaşamayan Deivid, vasatı aşamayan Vederson’un büyük olasılıkla gönderileceği belirlendi. Kulüple sözleşme uzatma sorunu yaşayan Semih’in yanı sıra, Selçuk, Deniz, Ali Bilgin gibi yerli oyuncuların gelecekleri de tehlikede.

Haberin Devamı

Gurbetçi oyuncular listede
Birçok futbolcuyla yolları ayırıp, yeni ve güçlü bir kadro oluşturmayı düşünen yöneticilerin, bu konuda şimdiden transfer çalışmalarına başladıkları belirlendi. Yıldız yabancıların yanı sıra, Mevlüt Erdinç, Hamit Altıntop, Nuri Şahin gibi gurbetçi oyuncuların da transfer listesinde bulunduğu belirlendi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ