MENÜ

Aurelio La Liga'ya dönüyor

İspanya 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden Real Betis'in Türk vatandaşı futbolcusu Mehmet Aurelio, son haftalarda alınan galibiyetlerin ardından 1. Lig'i düşlemeye başladı.

Aurelio La Liga'ya dönüyor

İspanyol basınına açıklama yapan Aurelio, son 3 haftadır galip gelerek 45 puanla 4’üncülüğe yükselen Real Betis’in iyi futbolunda teknik direktör Victor Fernandez’in büyük payının olduğunu belirterek, "Fernandez ile çok şeyler değişti ve takımın ihtiyacı olan galibiyetler gelmeye başladı. Futbolcular çok daha neşeli ve kendilerine güvenleri daha fazla. Hem takım hem de taraftar ondan mutlu" dedi.

Aurelio, dizinden geçirdiği ağır sakatlığın ardından Real Betis’te yeniden ilk 11’de yer bulmasıyla ilgili, "Benim oynamamın takımın aldığı galibiyetlerle direkt ilgisi yok. Önemli olan takımın galibiyeti" değerlendirmesinde bulundu.

Brezilya asıllı Aurelio, önlerindeki Castellon ve Girona maçlarını kazanmaları halinde, sıralamada Cartagena’yı geçerek 3’üncülüğe çıkacaklarını savundu.

Bu arada lige kötü bir başlangıç yapan, taraftarlarının yoğun protestosu altında kalan ve Ocak ayı sonunda teknik direktör değişikliğine giden Betis için İspanyol basınında yapılan yorumlarda, "uzun bir aradan sonra tekrar 1. Lig’e çıkmak için umutlandığı" belirtildi.

22 takımın mücadele ettiği İspanya 2. Futbol Ligi’nde 28. hafta geride kalırken, sezon sonunda ilk 3 sırayı alan takımlar 1. Lig’e çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ