MENÜ

Aslan'a 120, Kartal'a 50!

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 21 Eylül 2009 tarihinde oynanan maçta Galatasaray taraftarına 120 TL'dan bilet satan Kasımpaşa Kulübü, Beşiktaş'a yüzde 60 oranında bir indirim yaptı.

Aslan'a 120, Kartal'a 50!

Kasımpaşa Yönetimi’nin, cuma akşamı saat 20.00’de başlayacak Beşiktaş karşılaşmasının bilet fiyatını 50 TL olarak belirlemesi şaşkınlık yarattı. Kulüp menaceri Ahmet Coşkun, dün Biletix gişelerinden satışa sunulan biletlerin 50 TL olduğunu ve Siyah-Beyazlı ekibin taraftarları için 9 bin 586 kişi kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Stadı tribünlerinde 3 bin kişilik yer ayrıldığını açıkladı. Sezonun ilk yarısındaki, 21 Eylül 2009 tarihinde oynanan ve 3-1 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın biletlerini 120 TL olarak belirleyen Kasımpaşa Yönetimi, konuk takımdan sert tepki görmüştü. Bu yüksek bedele tepki gösteren Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yöneticiler, protesto amacıyla bu müsabakayı Sarı-Kırmızılı taraftarlara ayrılan bölümde izlemişti.

Tribünler Siyah-Beyaz olacak

Açıklanan 50 TL’lik bilet fiyatı Beşiktaş kanadında sevinçle karşılandı. Kasımpaşa’ya ait bölüme de girmesi beklenen Siyah-Beyazlı taraftarların, cuma akşamı tribün üstünlüğüne sahip olacağı yüksek olasılık olarak dile getiriliyor. Galatasaray Yönetimi’nin, bu çifte standarda karşı takınacağı tavır da merak konusu...

Haberin Devamı
YORUM YAZ