MENÜ

Fatih'in gölgesi Teo'nun üzerinde

Sezon ortasında yönetim Fatih Tekke yerine onu tercih etti ama Kolombiyalı kayıplarda. Golcünün kadroda kendine yer bulamaması güven bunalımı yarattı, eleştiriler artıyor.

Fatih'in gölgesi Teo'nun üzerinde

Trabzonspor’da devre arası transferine de forvet takviyesi damgasını vurmuş, yine gündem allak bullak olmuştu. Fatih Tekke ismi günlerde Bordo-Mavililer’in gündemini meşgul ederken, karşılıklı sert açıklamalarla en sonunda köprüler atılmıştı. Tam da bu sürecin ardından yönetim aradığı golcüyü Kolombiya’da buldu, bizzat Başkan Sadri Şener bu ülkeye giderek Teofilo Gutierrez’in transferini bitirdi. 2009’un en golcü 4. oyuncusu olarak lanse edilen Kolombiyalı’dan beklentiler de büyüktü. Maliyeti yaklaşık 3.5 milyon doları bulan golcüye hem yönetim hem teknik kadro hem de başta Güney Amerikalılar olmak üzere tüm takım arkadaşları sahip çıktı, uyum sürecinde destek oldu. İlk 11’de de şans bulan, sonradan da oyuna dahil olan Teofilo’nun bir türlü beklenen patlamayı yapmaması ise kendisine olan güveni giderek azaltıyor.

Bir türlü göze giremedi
Tüm oyuncularına fırsat vermekten kaçınmayan Şenol Güneş’in Teofilo’yu aslar arasında fazla düşünmemesi Kolombiyalı’nın idmanlarda da göze girebilecek bir performans gösteremediği şeklinde yorumlanıyor. Özellikle yerel medyada Teofilo’ya olan eleştirileri dozu gün geçtikçe artırmakta. Bu tablonun Bordo-Mavili oyuncuyu bundan sonraki süreçte nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ