MENÜ

'Şampiyonluk' kelimesi yasak!

Özlüce Koç İlköğretim Okulu'nda düzenlenen panele katılan Bursasporlu futbolcular Ozan İpek, Volkan Şen ve İsa Bağcı öğrencilerin sorularını yanıtlayıp fotoğraf çektirdiler, imza dağıttı.

'Şampiyonluk' kelimesi yasak!

Şampiyonluk için konuşmanın erken olduğunu belirten futbolcular her maçın final olduğunu, önlerinde önemli bir Manisaspor maçı bulunduğunu ve bu maçı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söylediler.

Haberin Devamı

Bursasporlu futbolculardan Volkan Şen, nazar değmesin diye şampiyonluğu konuşmadıklarını belirterek, "Hocamız şampiyonluktan söz etmeyi yasakladı. Biz de konuşmuyoruz. Nazar değmesini istemiyoruz" dedi. Bir öğrencinin, "Bursaspor'da oynamak nasıl bir duygu?" sorusuna Volkan Şen, "Ben futbola alt yapıda başladım. Buraya kadar geldim. Gerçekten ayrıcalık. Benim için büyük bir mutluluk" şeklinde yanıt verdi.

Panelin devamında soruları yanıtlayan Volkan, başarıyı birlik ve beraberliğe borçlu olduklarını söyledi. Sezon başında yola çıkmadan kendilerine bir hedef koyduklarını ve bu hedefi yakalamak için çalıştıklarını belirten Şen, "Şu an bu hedefin içindeyiz. Kendi arasında çok güzel bir diyalogumuz var. Birlik beraberlik olunca başarı da geliyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bir öğrencinin, "Tabata 9 milyon euro'ya gitti. Sercan'a 10 milyon euro vermediler. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Volkan, "Sercan'a 15 milyon euro isteniyorsa bu normal. Kalitesi ortada. Eğer Sercan'ı, Ozan'ı, yada başkasını alacaksalar, biçilen fiyatı verip almak zorundalar. Bunun başka alternatifi yok. Biz saha içi ve saha dışında yaşadığımız olaylarla çok zor bir iş yapıyoruz. Aldığımız parayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Önemli olan ne kadar hak ettiğiniz. Herkes bir meslek seçiyor. Sizler öğretmen olursunuz, başkaları başka mesleği seçer. Biz de bu mesleği seçtik. Buradan kazandığımız paralar da bizim hak ettiğimiz paralar" yanıtını verdi.

Manisa maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını ve bunun için üzgün olduğunu da ifade eden Volkan, " Arkadaşlarımla birlikte bu yola baş koyduk. İnanıyorum ki hiç bir engele takılmayacağız. Ne Galatasaray, ne Beşikaş hiç biri önemli değil. Bizim için büyük küçük fark etmiyor. Her maçımızı kazanmamız gerekiyor. İnşallah bu haftada kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Panelin diğer konuğu Ozan İpek de öğrencilerin soru bombardımanı karşısında terledi. "Yabancı futbolculara fazla para ve değer veriliyor, 6 artı 2 kuralı var ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Ozan cevabı verdi: "Alt yapıdan yetişen gençler için bu kural bir engel. Bunu aşmak elimizde. Başaracağım diyorsan, bu yeteneği, hırsı kendinizde görüyorsanız başarılı olursunuz."

Haberin Devamı

"Yenildiğinizde moraliniz bozuluyor mu? Bu sizi nasıl etkiliyor?" sorusuna ise, Bursaspor'un genç futbolcusu İsa Bağcı, "Yenilgiden sonra hesaplarımız karıştığı için üzülüyoruz. Ama toparlanma sürecini atlatıp iyi sonuçlar elde etmeye başlayınca moral bozukluğu gidiyor" şeklinde yanıt verdi.

YORUM YAZ