MENÜ

Aziz Yıldırım 1991-92!

“Amacımız muhteşem Fenerbahçe'yi yaratmak, geçen yılların talihsizliğini unutturacak bir takım kurmaktır.” (Fenerbahçe Futbol Şubesi Sorumlusu)

Aziz Yıldırım 1991-92!

Başkanlığının ilk günlerinden beri iddialı söylemleriyle tanınan, sezon başında yaptığı, “Üst üste 3 sene şampiyonluk” açıklamasıyla tartışma yaratan Aziz Yıldırım, yöneticilik yaptığı dönemde de benzer sözler sarfetmiş. Metin Aşık’ın başkanlığında futbol şube sorumlusu olan Aziz Yıldırım, 1991/92 sezonu başında bakın neler söylemiş: “Tüm iyi niyetlerimize ve olağanüstü fedakarlıklarımıza karşın, 2 sezondur Türkiye Profesyonel 1. Ligi’nde istenilen hedeften uzak kaldık. Bu sezon başından beri sürdürdüğümüz çalışmaların olumlu sinyaller verdiğini şimdiden görmekle, mutlu ve umutlu bir yarışa başladığımızı belirtmek isterim... Amacımız ‘muhteşem Fenerbahçe’yi yaratmaktır. Geçen yılların talihsizliğini unutturacak bir takım kurmaktır. Bunda da başarılı olacağımızı peşinen söylemek isterim. Bu girişimlerimiz tüm Fenerbahçe topluluğunu ayağa kaldırdı.

Sezonu ikinci sırada bitirmişti
Açılış günümüzde tribünler Fenerbahçe’yi sevenlerle doldu, taştı... Fenerbahçe’ye gönül verenlerin tribünlerde oluşturduğu ihtişamı görür gibi oluyorum. Ve bize inanan sevgili taraftarlarımızı tüm futbolcu kadromla birlikte saygıyla selamlıyorum.” Yıldırım futbol şube sorumlusu olarak böyle iddialı konuşmuş ama Fenerbahçe, sezonu şampiyon Beşiktaş’ın ardından 2. sırada bitirmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ