MENÜ

"Fener maçında yüzümüz gülecek!"

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Thomas Doll, haftalık düzenlediği basın toplantısında bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu ve sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

"Fener maçında yüzümüz gülecek!"

Kendileri için önemli olan şeyin Fenerbahçe karşısında sahadan yüzleri gülerek ayrılmak olduğunu vurgulayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, ''Son dönemlerde Fenerbahçe'ye karşı istenilen sonuçları alamıyoruz. Cumartesi günü oynanacak maçta bunu tersine çevirmek istiyoruz. Bizim için ilk önemli olan maçtan güleryüzlü olarak ayrılmak. Futbolda önemli olan hatalardan ders çıkarmak. Futbol, bilindiği gibi hatalar oyunu. Bunu en aza indirmeliyiz. Göstermiş olduğumuz güzel oyunu galibiyetle bitirmemiz lazım. Sonucu alamadıktan sonra güzel futbolun pek önemi kalmıyor'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçında hataları asgariye indirmek ve rakibe pozisyon vermek istemediklerini belirten Thomas Doll, ''Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmek istiyoruz. Galip ayrılmak istiyoruz. Fenerbahçe ile belki oynadığız 100 maçın 80'ini kaybedebilirsiniz. Ama bu maçta bunu kırmak istiyoruz. Son yıllarda Fenerbahçe'ye karşı sürekli olarak kaybettiğimiz görülüyor. Bunun en büyük nedenleri, iki takım arasındaki bütçe farkı ve futbolcu kalitesi. Bu maçlarda bildiğiniz gibi taraftarın da bilet talebi daha da artıyor. Gelenlerin çoğu Fenerbahçe'yi izlemeye geliyor. Bu da aldığımız sonuçların nedenlerine örnek gösterilebilir" dedi.

Son olarak kulüp ile olan sözleşmesiyle ilgili gazetelerde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve bu konuda konuşmak istemediğini dile getiren Doll, ''Ben futbolculuk dönemimde ve teknik adamlığımda sözleşmelerimle ilgili hiç konuşmadım. Ama gazete sözleşmemle ilgili bayağı bir şey yazmış" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ