MENÜ

'Şampiyonluk koşusu gibi'

Daum'dan oyuncularına: Görüyorsunuz ki, her şey mümkün. İçinizdeki mücadele ruhunu ortaya çıkartın ve bugünkü koşuyu, şampiyonluk koşusu olarak yaşayın.

'Şampiyonluk koşusu gibi'

Antalyaspor galibiyetiyle yüzü gülmeye başlayan teknik direktör Daum, futbolcularını şampiyonluğa motive etmeye çalışıyor. Dün sabah gerçekleştirilen antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Alman hoca, “Ligde her şeyin mümkün olduğunu görüyorsunuz. Gençlerbirliği’ni yendiğimiz anda önümüzü daha net göreceğiz. Her şey sizin elinizde. İçinizdeki mücadeleci ruhu ortaya çıkarmaya devam edin. Bugünkü koşu çalışmasını, şampiyonluk koşusu olarak yaşayın” diyerek onları koşuya gönderdi. Bu arada FBTV’de “Teknik analiz” programına katılan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

‘Antalya bütünleştirdi’
“Sezon başında Süper Kupa’yı alarak ilk hedefimize ulaştık. Şimdi ligde ve kupada şampiyon olmak istiyoruz ve sezonu 3 kupayla kapatmak istiyoruz. Kötü geçen günlerden çok ders aldık. Antalya maçı sonrası bütünleştik ve yakaladığımız bu havayla hedeflerimize ulaşmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Taraftar desteğini hissettiğimizde daha güçlü bir takım oluyoruz ve mücadele azmimiz artıyor. Onlara her zaman ama en çok kötü günlerimizde ihtiyacımız var.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ