MENÜ

Robinho'dan Elano'ya davet var!

Aslan'ın yıldızı, Globo TV'ye yaptığı açıklamada, “Robinho, Santos'a gittikten sonra beni de oraya transfer ettirmek için çabaladı. Ancak şu an sadece iyi dileklerimi gönderebilirim” dedi.

Robinho'dan Elano'ya davet var!

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Elano Blumer, ülkesinin televizyon kanallarından Globo TV’ye çok ilginç açıklamalar yaptı. Sambacı, “Senin de içinde bulunduğun 2002’deki Santos’la, bugünkü genç oyuncular Neymar, Ganso ve geri dönen Robinho’lu takım arasında ne gibi farklar var?” sorusuna şu cevabı verdi: “Bu karşılaştırmayı yapmak oldukça güç. Çünkü iki takım arasındaki futbol karakteri çok farklı. Özellikle genç isimlerin iyi işler başardığını düşünüyorum. Saygıyı hak ediyorlar ve umarım bizim de içinde yer aldığımız 2002’deki heyecan verici takım gibi şampiyonluk yaşarlar. Hem Santos hem de Manchester City’de birlikte oynadığımız Robinho da, beni tekrar Santos’a getirmek için ikna etmeye çalıştı, transfer ettirmek için çabaladı. Beni ne kadar çok özlediklerini söyledi. Ancak şu an onlara sadece iyi dileklerimi gönderebilirim...”

‘Şampiyonluğu çok istiyorum’
Elano ayrıca, Galatasaray ile Süper Lig’de şampiyonluk yaşamak istediğini ve Dünya Kupası’na bu moralle gitmeyi hedeflediğini de sözlerine ekledi.

M.Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ