MENÜ

'Ortamı germeyeceğiz'

Bülent Yıldırım'ın Eskişehir'de felaket bir maç yönettiğini düşünen Galatasaray Yönetimi, buna karşın ortamı germemek adına açıklama yapmama kararı aldı.

'Ortamı germeyeceğiz'

Eskişehirspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada her iki takımın lehine ya da aleyhine birçok hata yapan Bülent Yıldırım, otoritelerden büyük eleştiri aldı. Sarı-Kırmızılı yönetimin, bu gelişme sonrası nasıl tepki vereceği merak ediliyordu. Ancak Galatasaraylı idarecilerin, Başkan Adnan Polat önderliğinde bir karar aldıkları ve bu konu hakkında konuşmayacakları öğrenildi.

‘Tüm Türkiye gördü’
Konuyla ilgili yapılan toplantıda, bir yöneticinin, “Koray’ın eliyle topu düzeltip golü attığı anda ikinci sarı kartla oyundan atılması gerekiyordu. Bunu tüm Türkiye gördü, ama hakemler göremedi! Yine de biz bunlarla ilgili konuşmayalım. Ortamı germekten başka bir işe yaramaz. Hakemler, onlara saygı duyduğumuzu bilmeliler. Canımız yandı, ama neticede kötü oynadık, kazanmayı hak etmedik” dediği öğrenildi. Yöneticilerin, takımı da hakemlerle uğraşmamaları ve itiraz etmemeleri konusunda Rijkaard aracılığıyla uyaracakları belirlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ