MENÜ

Kepez'de hedef 11 puan

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, Beko Basketbol Ligi'nde küme düşmemek için 11 puanı hedeflediklerini söyledi.

Kepez'de hedef 11 puan

Ünlüoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Atatürk Parkı’ndaki bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, Kepez’in 400 bin nüfusu olduğunu ve bunun 76 binini gençlerin oluşturduğunu vurguladı. Kepez Belediyespor’un Antalya’nın en iyi tesislerine sahip olduğunu dile getiren Ünlüoğlu, gençleri sporla buluşturmak amacıyla gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Kepez Belediyespor Basketbol Takımı’nın, kulübün lokomotifi olduğunu belirten Ünlüoğlu, "Sinerji yaratarak basketbolu Kepez’le yaymak istiyoruz" diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor Basketbol Takımı’nın iki haftadır salondan galibiyetle ayrıldığına dikkati çeken Ünlüoğlu, kümede kalmak için galibiyetlere devam edeceklerini söyledi. Ünlüoğlu, küme düşmeyeceklerini savunarak, "Beko Basketbol Ligi’nde 11 puanı hedefliyoruz" dedi.
;
Ünlüoğlu, "(Halil Üner ile keşke anlaşsaydık) dediğiniz oldu mu" sorusu üzerine, ’demişizdir’ karşılığını verdi.
Sezon başında tüm transferleri Üner’in isteği doğrultusunda yaptıklarını vurgulayan Ünlüoğlu, antrenörün çek kanununa muhalefet suçlamasıyla talihsiz şekilde tutuklandığını ve bu nedenle paniğe kapıldıklarını belirtti.
Kepez Belediyespor Basın Sözcüsü İdris Taş da 13 branşta mücadele eden Kepez Belediyespor’un, 517 lisanslı sporcusu olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ