MENÜ

"Her şey olabilir"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Beşiktaş ile yapacağımız maç, neticesi her şey olabilecek bir karşılaşma" dedi.

"Her şey olabilir"

Beşiktaş ile çarşamba günü yapacakları Süper Lig'in 18. hafta erteleme maçında kazanma duygusuyla oynacaklarını ifade eden Avcı, "37 puan önemli bir nokta bizim için. Oyuncularımın bu geldiği noktada bundan sonraki hedeleri, kovalayabildikleri kadar Avrupa kupalarını kovalamak olacaktır. Onun için de Beşiktaş maçı bu anlamda çok önemli bir maç. Her zamanki gibi kazanma duygusuyla oyanayacağız. Beşiktaş geçen haftayı dinlenerek geçirdi. Sadece bizim maça odaklı. Biz Sivas'tan iyi çıktık. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Çarşamba akşamı İnönü Stadı'ndaki maç, neticesi her şey olabilecek bir müsabaka. Ama iyi bir oyun, iyi bir mücadele olacak diye düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Diyarbakırspor-Bursaspor maçında çıkan olaylarla ilgili konuşmanın yanlış olacağını ifade eden Abdullah Avcı, "Artık Türk futbolunun, Türk insanının Avrupa'da konuşulduğu yerde bu olayların, bu kavgaların, bu kaosun olması çok farklı. Bunlar üzerinde yorum yapmak istemiyoruz. Bu bir oyun, bir spor. 3 gün, 5 gün sonra başka müsabakalar oynanacak. Bazı takımlar çıkacak şampiyon olacak, bazı takımlar düşecek. Ertesi sene onlar çıkacak. Bu oyuna, bu spora böyle bakmak lazım. Bunun içine başka şeyler karıştırmamak lazım. Son derece üzücü olaylardı" şeklinde konuştu.

istanbul Büyüyşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 25. haftasında Diyarbakırspor ile yapacakları maçı da şöyle değerlendirdi: "Diyarbakır ligin farklı yerinde mücadele eden bir takım. İyi bir kadrosu var. Yeni bir kan değişikliği yaptılar. Zor bir müsabaka. Bence oyuncular geçen maçta yaşanan olayların psikolojisinden çıkmış. İstanbul'da çalışıyorlar. Belki de daha rahat bir ortamda çalışıyorlar. Bakıldığında bizim maç, onlar için son derece rahat, baskı altında çıkmayacakları bir müsabaka olacak. Bence iyi ve kaliteli bir kadroları var. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Ama onun öncesinde biz Beşiktaş'a odaklıyız."

YORUM YAZ