MENÜ

Es Es'te tribün şov

Bir üniversite ve futbol şehri olan Eskişehir'de, dün gece tribünler muhteşem görüntülere sahne oldu. Bandosuyla, pankartlarıyla, tezahüratlarıyla bu oyunun bir şov olduğunu bir kez daha herkese gösterdiler.

Es Es'te tribün şov

Eskişehir’in ismi eski... Oysa son yıllarda ‘her anlamda’ gösterdiği gelişme nedeniyle Türkiye’nin gözdesi oldular. Futbolda da aynı olumlu gelişmeyi görmek, kuşkusuz şu kaos ortamında yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Bazı istenmeyen olaylar her yerde oluyor, maalesef bunu önlemek o kadar kolay değil. Gelin biz güzel yanları ortaya koyalım ve Eskişehirspor taraftarlarına yürekten bir alkış gönderelim.

Ivesa üçlü çektirdi
Maç öncesi, kelimenin tam anlamıyla bir tribün şov vardı. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar maç öncesi lazer şovu yaparken, UEFA Euro 2016 Avrupa Şampiyonası adına özel pankart açtı. Karşılaşmadan bir saat önce Atatürk Stadı’nın tüm elektrikleri kesildi. Stat karanlığa büründüğü anda, tribünler ellerinde lazerleri sallayarak görsel bir şölen sundu. Daha sonra, UEFA Euro 2016 Avrupa Şampiyonası’na aday olan ülkemiz adına ‘Sure, We can’ (Tabii ki yapabiliriz) yazılı dev bir pankart açıldı. Tabii klasik bando gösterisini söylemeye bile gerek yok. Maç sonrasında da aynı coşku devam etti. Kaleci Ivesa, hakemin bitiş düdüğünden sonra saha ortasına gelerek, tribünlere üçlü çektirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ