MENÜ

Cim Bom'da hesap şaştı

Rijkaard ve kurmayları; Eskişehir, Ankaragücü, Trabzon ve Fenerbahçe ile oynanacak 4 maçlık periyotta 10 puan hedefiyle yola çıkmıştı. Ancak daha ilk virajda alınan yenilgi, hesapları bozdu.

Cim Bom'da hesap şaştı

Galatasaray, Süper Lig’in ilk yarısında 8 puan kaybettiği 4 maçlık kritik periyodun rövanşına girerken, en az 10 puan hedefiyle yola çıkmıştı. Teknik direktör Frank Rijkaard ve kurmaylarının yaptığı hesap sonrası, bu hedefe ulaşılması halinde şampiyonluğun büyük ölçüde garanti altına alınacağına inanılıyordu. Ancak daha ilk virajda, Eskişehirspor deplasmanında alınan yenilgi hesapları bozdu; Cim Bom’un üst üste oynayacağı Ankaragücü, Trabzonspor (d) ve Fenerbahçe maçlarında puan kaybetme lüksü kalmadı. İlk yarıda da Eskişehir’le 1-1 berabere kalan Aslan, Ankaragücü’ne deplasmanda 3-0’lık skorla boyun eğmiş, evinde Trabzon’u 4-3’le geçse de, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinden 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Rakipler kayıpsız atlattı
Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin kayıpsız atlattığı haftada kritik bir yenilgi alan Galatasaray’da yeni hesap, 3’te 3 üzerinden yapılıyor. Teknik ekip bir yandan da rakiplerin puan kaybetmesini ve takımının avantaj yakalamasını bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ