MENÜ

Adana'nın umudu var

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un deplasmanda Samsunspor'u 2-1 yenerek ikincilik şansını devam ettirmesi camiada büyük sevinç yarattı.

Adana'nın umudu var

Teknik direktör Kemal Kılıç, ligde artık kolay maç olmadığını söyledi. Kılıç, 4 takım arasındaki ikincilik yarışının Bank Asya 1. Lig’i heyecanlı bir noktaya getirdiğini ifade etti.

Geçen hafta Samsunspor gibi güçlü bir takımı yenmelerinin kendileri açısından büyük bir moral olduğunu belirten Kılıç, şöyle konuştu: "İkincilik yarışı bütün hızıyla devam edecek. Adanaspor olarak biz de bu şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Bucaspor ile aramızdaki 5 puanlık fark kapatılmayacak bir fark değil. Bunun için bütün maçlarımızı kazanmak durumundayız. İkinci olabilmemiz için bütün maçlarımızı kazanmamız yetmeyebilir. Bunun için de rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

Kılıç, futbolcuları strese sokmadan her maçı ayrı ayrı düşüneceklerini ifade ederek, "Önümüzde hangi maç varsa o hafta sadece o maçı kazanmaya odaklanacağız. Artık puan kaybı kredimiz yok. Son haftalarda iyi bir istikrarımız var, bunu sezon sonuna kadar sürdürüp hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.

Kemal Kılıç, hafta sonu sahalarında yapacakları Giresunspor maçının hazırlıklarına başladıklarını, takımda sakat olan Emre Aktaş ile kart cezalıları Mbilla ve İzzet’in dışında eksiklerini olmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ