MENÜ

"İyi bir organizasyona ihtiyaç var"

Milli Takımlar Altyapı Sorumluluğu görevine getirilen Ersun Yanal, Türk futbolunun önemli bir organizasyona ihtiyacının bulunduğunu belirterek, "Türk futbolunun bugünkü çağa, koşullara, ihtiyaçlara cevap verecek organizasyona ihtiyacı var" dedi.

"İyi bir organizasyona ihtiyaç var"

Ersun Yanal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kısa bir süre sonra düzenleyeceği basın toplantısıyla, yapılması planlananları açıklayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Türk futbolunun altyapı sorunu, ulaşmak istediği noktayı, bu toplantıda paylaşacağız. Türk futbolu çok önemli bir noktada temsil ediliyor. Bunun için çok iyi organizasyona ihtiyaç var. Bugünkü çağa, koşullara ,ihtiyaçlara cevap verecek şekilde organizasyon lazım. Bu büyük bir organizasyon. Sadece benimle olacak bir organizasyon değil. Bütün herkesin katılması lazım."

Guus Hiddink ile görüşme şansı olmadığını kaydeden Yanal, "Geldiğinde mutlaka onunla da fikir alışverişinde bulunacağız. Bütün Türk futbolu adına ne kadar üst düzeyde koordinasyon varsa, sağlayıp, Türk futbolunu, gelmesi gereken noktaya hep birlikte, el birliğiyle getireceğiz" şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ