MENÜ

Durmak yasak!

Süper Lig'de Antalyaspor'u 1-0 yenerek haftalar sonra galibiyetle tanışan Fenerbahçe, ligin 25. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Durmak yasak!

Teknik direktör Christoph Daum’un tesislerde yaptığı toplantının ardından sahaya çıkan futbolculardan, Antalyaspor karşısında ilk 11’de yer alanlar koşunun ardından tesislere girerken, diğer oyuncular dar alanda çift kale maç yaptı.

Dünkü maçta ilk 11’de oynayanlardan Gökhan Gönül, Lugano, Cristian, Semih ve Vederson rejenerasyon çalışmalarını tesislerde yaptı.

Haberin Devamı

Maçta başına aldığı darbe sonrası yaşadığı kısa süreli bilinç kaybı nedeniyle hastaneye götürülerek tomografisi çekilen Vederson’un durumunun iyi olduğu bildirildi.

Özer de çalışmalarını kendisi için hazırlanan program dahilinde takımdan ayrı sürdürürken, Deniz dar landa çift kale maçı erken bırakarak tesislere girdi.

NEŞELİ TOPLANTI
Haftalar sonra alınan galibiyet sarı-lacivertli ekipte sevinç yaratırken, Daum’un futbolcularıyla yaptığı toplantının neşeli geçtiği öğrenildi.

Alman çalıştırıcının toplantıda futbolcularına, mücadelelerinden memnun kaldığını ifade ettiği kaydedilirken, Antalyaspor maçının adamları olarak Andre Santos, Cristian ve Emre seçildi.

Sarı-lacivertli ekibin Antalyaspor karşısında golünü atan Andre Santos için antrenman öncesinde tesislerde doğum günü kutlaması yapıldığı bildirildi. Brezilyalı futbolcu 28 yaşına girdi.

YARIN İZİN, ÇARŞAMBA ÇİFT ANTRENMAN
Sarı-lacivertli takım, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bir gün ara vererek, yarını dinlenerek geçirecek.
Çarşamba gününün ilk çalışmasını sabah 11.00’de gerçekleştirecek sarı-lacivertliler, günün ikinci antrenmanını 15.30’da yapacak.

YORUM YAZ