MENÜ

Altın gol!

Oyuna sonradan girdi, formasının hakkını verdi. Bitime kısa süre kala Gençlerbirliği'nin gardını Gabriç düşürdü, Umut finali yaptı.

Altın gol!

Son 3 maçında üst üste 3 beraberlik alarak taraftarlarını üzen Trabzonspor, beklenen patlamayı Gençlerbirliği’ne yaptı. Başkent temsilcisi karşısında uzun süre tutuk bir oyun ortaya koyan Bordo-Mavililer, sonuca bit ime sayılı dakikalar kala ulaştı. Maç 1-1 devam ederken tribünler dördüncü beraberliğe doğru gidildiğini düşünse de sahadaki futbolcuların aklında tam tersi vardı. Oyuna ilk yarı bitiminde Colman’ın yerine dahil olan Gabriç, dakikalar 89’u gösterirken nefis bir gol attı. Ligdeki dördüncü golüne ulaşan Hırvat futbolcu, hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısındaki Denizlispor mücadelesinde de gecenin tek golünü bulan futbolcuydu.

‘Zafer Yelen’e armağan olsun’

Üst üste 2. kez ilk 11’de sahaya çıkan Burak Yılmaz, Antalya’nın ardından Gençlerbirliği filelerini de havalandırmayı başardı, 2010 yılının en başarılı forvetlerinden?Umut ise suskunluğunu bozdu. Bu arada maç sonu kısa bir açıklama yapan Gabriç, attığı golü ve galibiyeti, hafta ortasında abisini kaybeden Zafer Yelen’e armağan etti.

Haberin Devamı


Dakika 75, skor 1-1. Gençler yüklendi, Mahmut’un altı pas önünden şutunu Onur çeldi. Maç belki işte o an döndü.


Kutlamanın adresi tribünlerdi. Futbolcular, kendilerini yalnız bırakmayan 12. adama teşekkür etti.

YORUM YAZ