MENÜ

Yıldızlardan iyi haber

Zorlu maça sayılı günler kala hem Bursa, hem de Diyarbakır cephesinde sevindirici haberler var. İki takımın da önemli isimleri cumartesi gününe yetişecek...

Yıldızlardan iyi haber

Şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor ile alt sıralardan kurtulma çabasındaki Diyarbakırspor’un karşılaşacağı zorlu karşılaşma öncesi önemli gelişmeler var... Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Sercan Yıldırım’ın cumartesi günü oynanacak mücadeleye yetişeceği kaydedildi. Kendini hazır hissettiğini belirten Sercan, “Görev verilirse elimden geleni yapacağım. Diyarbakırspor maçı bizim için çok önemli. Hocamız bugün (dün) bizimle konuştu ve maçın beklenildiği gibi gergin geçmeyeceğini söyledi. Bu açıklama da bizi rahatlattı. Umarım şampiyonluk yolunda bir engeli daha başarıyla aşarız” ifadelerini kullandı.

Kurtar sahaya indi
Diyarbakırspor’da ise takımın önemli isimleri Diallo ile Tazemeta’nın sakatlıklarının tamamen geçtiği ve kritik sınavda sahaya çıkacakları ifade edildi. Kırmızı-Yeşilliler, yeni teknik direktörleri Güvenç Kurtar yönetiminde de dün ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ