MENÜ

Beşiktaş'ta Necati bombası!

Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş'ın, Antalyaspor formasıyla ikinci baharını yaşayan Necati Ateş'e kancayı attığı bildirildi.

Beşiktaş'ta Necati bombası!

Büyük hedeflerle göreve gelen Beşiktaş Yönetimi, gelecek sezon çok güçlü bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına şimdiden başlıyor. Robinho başta olmak üzere birçok dünya yıldızını transfer listesine alan Siyah-Beyazlılar, yurt içinde öne çıkan isimlerle de kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Bu sezon gol yollarında sorun yaşayan Kara Kartallar’ın listesinde Antalyasporlu Necati Ateş de var... Galatasaray’da yıldızlaşan, ancak üst üste gelen sakatlıklarla unutulan Necati, bu sezon Antalyaspor formasıyla adeta fırtına gibi esiyor. Eski bir Beşiktaşlı olan Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor’da ikinci baharını yaşayan Necati’ye teknik direktör Mustafa Denizli’nin de çok sıcak baktığı ve yönetime, “Takıma faydalı olur” şeklinde rapor verdiği kaydedildi.

Bonservisi elinde
Galatasaray’la ilişkisini kesen Necati’nin, Antalyaspor’la olan sözleşmesi de sezon sonunda noktalanıyor. Yani Beşiktaş yıldız oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayabilir. Bu durum da transfer iddialarını güçlendiriyor.

Necati bu sezon ne yaptı?

Haberin Devamı

Maç Dakika Gol Asist Sarı Krm.
Süper Lig 18 1512 5 3 2 -
Türkiye Kupası 6 467 5 1 2 -
Toplam 24 1979 10 4 4 -

YORUM YAZ