MENÜ

"Kaybedecek kredimiz yok"

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Kayseri Erciyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Ümit Kayıhan, Kayseri Erciyesspor karşısında kaybedecek kredileri olmadığını söyledi.

"Kaybedecek kredimiz yok"

Kayıhan, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, futbolun şanssızlığının üzerlerinde olduğunu belirterek, "Son üç haftada ilginç gollerle karşılaştık. Penaltıları değerlendiremedik. Giresunspor maçında futbolcumuzun kafasına çarpan top gol oldu. Maça yenik başladık. Altay karşısında olmayan bir anda kalemizde gol gördük. Direkten dönen toplarımız var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 2 penaltı kaçırdık, 13 duran top, 12 korner kullandık, yine olmadı. Eğer kazanmak istiyorsak futbolun şanssızlığını da yenmek zorundayız" dedi.

Ligde kalan 10 haftada, 4 iç saha, 6 deplasman maçına çıkacaklarını ifade eden Kayıhan, "Ligde gelinen noktada konum olarak iyi durumda değiliz. Bir an önce bu durumdan kurtulmak zorundayız. Bu saatten sonra iç saha, dış saha fark etmez. Bir an önce 40 puana ulaşmalıyız. Kayseri Erciyesspor konum itibari ile rakibimiz. Bu nedenle Kayseri Erciyesspor karşısında kaybedecek kredimiz yok" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında penaltı kaçıran Kemal’in çok değerli bir futbolcu olduğunu kaydeden Kayıhan, şunları söyledi:

"Kemal baktığımızda son haftalarda üstlendiği rol itibari ile iyi işler yaptı. Ancak olayın ardından iki gün odasından dışarı çıkmadı. Bu penaltı kendisini çok üzdü. Kendisi ile ben ve takım arkadaşları konuştuk. Çok duygulu anlar yaşadık. Hepimiz Kemal’in yanındayız. Kemal bu takım için çok önemli bir değer. Gelecek haftalarda takıma önemli katkıları olacak. Taraftarımızın onu sahiplenmesini istiyorum. Göreceksiniz Kemal Çaykur Rizespor’un gelecekteki başarılarında önemli katkılar sağlayacak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ