MENÜ

Sahada yumruk yumruğa!

Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanan maçta futbolcular birbirine girdi. Yumrukların konuştuğu karşılaşmada 5 futbolcu kırmızı kart gördü, 1 taraftar gözaltına alındı.

Sahada yumruk yumruğa!

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı?nda karşılaştı. Yaklaşık 3 bin taraftarın izlediği maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Zonguldakspor, 46 ve 60'ıncı dakikalarda Hasan'ın attığı gollerle 3-1 öne geçti. 63?üncü dakikada Kilimli Belediyespor, Şeref'in golü ile farkı 1'e indirdi. Zonguldakspor'un kalecisi Serkan, golden sonra oyunu çabuk başlatmak isteyen rakip takım futbolcularına topu vermek istemeyince iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Kale içinde futbolcular arasında yaşanan arbedeyi hakem Evren Atış önlemeye çalışırken Kilimli Belediyespor'dan Kaan ile Zonguldakspor'dan Fırat'a kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 5 dakika sonra yeniden başlayan maçta Zonguldakspor, 72. dakikada Emin ile 4'üncü golü buldu. Maçın son dakikalarında ise karşılaşma boyunca yaşanan gerginlik daha da arttı. 90. dakikada Zonguldakspor'dan Rıfat, kendisine sert giren Erdem'e yumruk atınca saha bir anda karıştı. Yedek futbolcular ile bazı yöneticilerin de sahaya girmesiyle büyüyen kavgada yumruklar konuştu. Polis kavgaya müdahale ederken, sahaya girmek isteyen taraftarlara da engel olmaya çalıştı. Tribünden inen bir taraftar gözaltına alındı. Yaklaşık 15 dakika süren kavganın ardından hakem, Zonguldakspor?dan Rıfat ve Yunus ve Kilimli Belediyespor'dan Erdem'e kırmızı kart gösterdi. Toplam 5 futbolcunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı Zonguldakspor 4-2 kazandı.

Haberin Devamı

Maç sonunda yaklaşık bin Kilimli Belediyespor taraftarı, güvenlik nedeniyle bir süre statta bekletildi. Bu sırada tribünü terk etmek isteyen bazı taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, çıkmakta direnen bazı taraftarları sakinleştirmek için cop kullandı. Zonguldaksporlu taraftarların çıkmasının ardından Kilimli Belediyesporlu taraftarların stattan çıkmasına izin verildi.


İŞTE OLAY GÖRÜNTÜLERİ

YORUM YAZ