MENÜ

Hiddink, Ruslar'ı kırmıyor

2010 Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili'nin başına geçme planını göz önünde bulunduran Guus Hiddink, Rus basınına, “Temmuz'a kadar buradayım” derken, ülkesindeki gazetelere ise farklı konuşuyor...

Hiddink, Ruslar'ı kırmıyor

Ağustos ayından itibaren A Milli Takımımız’daki teknik adamlık görevine resmen başlayacak olan, ancak o süreye kadar Rusya’daki görevini sürdürecek olan Guus Hiddink, Avrupa basınına farklı, Rus basınına farklı konuşuyor... Ülkesi Hollanda gazetelerine, 2010 Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Fildişi Sahili’nin yıldızı Didier Drogba ile takımın başına geçmesi için görüştüğünü belirten Hiddink, Rusya’nın ünlü yayın organlarından Sovetskiy Sport Gazetesi’ne tam tersi yorumlarda bulundu. Türkiye’deki işinden önce Güney Afrika’daki Dünya Kupası’na gidecek olan takımların da kendisiyle ilgilendiğini de belirten Hollandalı çalıştırıcı, “Böyle bir harekette bulunmam. Bu benim imajımı zedeleyebilir ve Rusya’yı da yarı yolda bırakmam anlamına gelir. Temmuz’a kadar buradayım” ifadelerini kullandı.

Macaristan, son maçı olabilir

Hiddink’in bu açıklamalarının ise Güney Afrika’daki kupada 1 aylığına Fildişi’nin başına geçmesi durumunda, Rusya ile herhangi bir sıkıntının yaşanmasını engellemek olduğu öğrenildi. Ayrıca Rusya’nın, yarın Macaristan’la yapacağı hazırlık maçının, Hiddink’in son karşılaşması olduğu da iddia edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ