MENÜ

Tello'nun gözyaşları

Güne kötü başladı, Şili'den gelen deprem haberiyle yıkıldı. Ancak Kayseri karşısındaki futboluyla eski günlere dönüş yapan Rodrigo Tello, soyunma odasında arkadaşlarının ilgisi sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Tello'nun gözyaşları

Beşiktaş için çok kritik bir maçtı, kaybetmesi halinde Kara Kartal yarıştan düşecekti. Ancak bu duruma Tello’nun itirazı vardı... Ülkesinden gelen deprem haberiyle yıkılan Şilili yıldız, Kayserispor karşısında tam anlamıyla döktürdü. İkinci dakikada attığı golle takımını öne geçiren tecrübeli oyuncu, galibiyette de başrolü oynadı. Maçın ardından soyunma odasına giren futbolcular, depremle sarsılan ülkesine üzülen Tello’ya tek tek sarıldılar. Arkadaşlarının bu ilgisi karşısında şaşıran Şilili futbolcu, gözyaşlarına hakim olamadı. Oyuncusuna sarılan ve soyunma odasında kısa bir konuşma yapan teknik direktör Mustafa Denizli şu ifadeyi kullandı...

‘En kötü günüydü...’
“Tello en kötü gününde, en iyi oyununu oynayıp gerçek kimliğini gösterdi. Maça damgasını vurdu. Başta Tello olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. Çok anlamlı bir galibiyet aldık. Bu 3 puanın değerini, ilerleyen haftalarda daha iyi anlayacaksınız. Sizlere güveniyorum ve kalan maçlarda kayıp istemiyorum.”

Şili milli maçı iptal edildi
Şili’de yaşanan deprem sonrasında Kosta Rika ve Kuzey Kore’yle oynanacak hazırlık maçları iptal edildi. Şili Futbol Federasyonu Başkanı Harold Mayne-Nicholls, “Böylesine büyük bir felaketin ardından futbolun oynanması düşünülemez. Ülkemiz acı ve trajedi yaşıyor. Maçları oynamayacağız” dedi. Bu gelişmenin ardından, milli takım kadrosuna dahil edilen Rodrigo Tello da İstanbul’da kaldı. Bilindiği gibi kasım ayında oynanması planlanan Almanya-Şili maçı da, kaleci Robert Enke’nin intiharı sonrasında iptal edilmişti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ