MENÜ

"Çok basit goller yedik"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Çok basit goller yedik"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kaybettikleri Sivasspor maçı için, "Kaybettiğimiz için tabii ki üzgünüz ama oyuna baktığımız zaman iyi oynadığımız zamanlar oldu. Maalesef forvette istediğimiz kadar etkili olamadık, istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. 1-2 tane pozisyon verdik, yakaladığımız pozisyonlarda ise son vuruşlarda dikkatli olamadık ama en çok üzüldüğüm şey yediğimiz goller. Çok basit goller yedik. Yemeyeceğimiz goller yedik" diye konuştu.

Haberin Devamı

Maçta forvet sıkıntısı çektiklerini anlatan Çalımbay, şunları söyledi: "Bilhassa maçın sonlarına doğru, istediğimiz baskıyı kurduğumuz anda, istediğimiz, elimizdeki yeterli forvet olmadığı için Vucko’yu mecburen ön tarafa sürdük. O da istediğimiz şekilde etkili olamadı. Oyunun ikinci yarısında alanın da ağırlaşması da bizim oyunumuzu etkiledi, ama ne olursa olsun bu golleri yemememiz gerekiyordu ve buradan en kötü 1 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Bu gerçek, maalesef eksiklerimizi, bilhassa forvet açısından eksiklerimizi bayağı aradık. Artık yapacak bir şey yok, son maçımızı kazanıp inşallah ikinci yarıya eksiksiz ve birkaç takviye yapıp yolumuza devam edeceğiz."

Çalımbay, "Sivasspor’u nasıl buldunuz?" sorusuna ise bu karşılaşmanın Sivasspor açısından çok çok önemli bir maç olduğunu, rakiplerinin iyi mücadele edip bulduğu pozisyonları da değerlendirerek maçtan galip ayrıldığını söyledi.

YORUM YAZ