MENÜ

En pahalı Grand Slam

24 milyon Dolar'lık para ödülüyle Wimbledon, Fransa ve Avustralya Açık'ı gerisinde bırakan sezonun son Grand Slam'i ABD Açık bugün başlıyor. Marsel İlhan ana tabloda korta çıkıyor.

En pahalı Grand Slam

Teniste sezonun son Grand Slam Turnuvası olan ABD Açık tarihin en yüksek para ödülüyle bugün açılışını yapıyor. ABD’nin New York kentindeki USTA Tenis Merkezi Kortları’nda yapılacak toplam 24,2 milyon dolar (3,66 milyon TL) ödüllü turnuva, 13 Eylül Pazar günü sona erecek. ABD Açık’ın para ödülünde geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 6’lık bir artış yapıldı.

Haberin Devamı

Nadal geri döndü
Federer, Muray, Safina, Williams kardeşler gibi önemli tenisçilerin yer aldığı ABD Açık’ta ayrıca, Wimbledon’da sakatlanarak turnuvayı yarıda bırakan Rafael Nadal da boy gösterecek.

Marsel’in rakibi Belçikalı
Nazmi Bari’den sonra Türkiye’nin bir Grand Slam Turnuvası’nda ana tabloda mücadele etmeye hak kazanan ikinci erkek tenisçi olan Marsel İlhan, ilk turda bugün Belçikalı Christophe Rochus ile karşılaşacak. Öte yandan, milli tenisçi İpek Şenoğlu da çift bayanlarda şampiyonluk mücadelesi verecek.

YORUM YAZ