MENÜ

Aslan'a yan bakılmıyor: 0-2

Süper Lig'in 4. haftasının kapanış maçında Galatasaray, deplasmanda Ankaraspor engelini de 2-0'la aşarak 4'te 4 yapmış oldu. İlk yarısı golsüz biten maçta, ikinci yarıda oyuna giren Kewell ve Nonda'nın golleri Aslan'a üç puanı getirmiş oldu.

Aslan'a yan bakılmıyor: 0-2

,

Haberin Devamı



MAÇTAN NOTLAR..
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, "rotasyon" uygulamasını Ankaraspor deplasmanında da sürdürerek, son olarak Levadia Tallinn ile yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçının ilk 11’inden 6 değişiklik yaptı. Estonya’daki karşılaşmada ilk 11’de görev yapan Emre Güngör, Alpaslan, Barış, Serdar, Aydın ve Nonda bu maçta ilk 11’e alınmazken, Alpaslan ve Serdar 18 kişilik kadroda da yer almadı. Sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları bulunan Ayhan ve Gökhan Zan kadroya giremedi. Ankaragücü Kulübü’nün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığaseçilen, Ankaraspor Kulübü’nün eski futbol şubesi sorumlusu Ahmet Gökçek de karşılaşmayı eşiyle birlikte protokol tribününden izledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı izleyenler arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da yer aldı. Ankaraspor, hafta içinda Ankaragücü’ne transferi gerçekleşen Ediz’den yoksun bir kadroyla maça çıkarken, bu kulübe yarın transfer olacağı açıklananMehmet Çakır da başkent ekibinin yedekleri arasında kaldı. Turkcell Süper Lig’de ilk 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Galatasaray’ın, deplasmanda Ankaraspor ile yaptığı maça futbolseverler fazla ilgi göstermedi. Özellikle Ankaraspor tribünleri büyük ölçüde boş kaldı. Karşılaşmaya Ankaraspor takımı sarı renk formayla çıkarken, futbolcuların şortlarında forma numaralarının yanısıra Ankara’nın il trafik kodu "06" rakamı da yer aldı.

YORUM YAZ