MENÜ

Ve ilk kez ıslıklandı

Dakikalar 82'yi gösterirken değişiklik tabelası kalktı; Ernst alındı, Uğur İnceman oyuna girdi. İşte Beşiktaş taraftarı da o anda delirdi. Sahanın en iyilerinden olan Alman oyuncunun çıkmasına çok kızan tribünlere yanıt maç sonu Mustafa Denizli'den geldi...

Ve ilk kez ıslıklandı

Aralarından su sızmayan Beşiktaş taraftarıyla Mustafa Denizli’nin arasına Ernst girdi... Dünkü karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste değişikliklerle oyunu çevirmenin yollarını arayan deneyimli teknik adamın son hamlesi ise 82. dakikada oldu. Gözler tabelaya çevrilirken, Ernst’in oyundan çıkıp Uğur İnceman’ın müsabakaya dahil olduğunu gören Siyah-Beyazlı tribünler kelimenin tam anlamıyla çıldırdı. Çünkü Alman oyuncu, o ana kadar sahanın en iyilerinin arasındaydı. Top kazanan, kazandıklarını iyi kullanan ve zaman zaman kaleyi de yoklayan deneyimli futbolcunun kenara gelmesi ıslıklarla protesto edildi. Bu sırada taraftarlar Ernst lehine tezahüratlarıyla da İnönü’yü inletti.

Haberin Devamı

‘Tello-Nihat kötü, Serdar çok iyiydi’
Karşılaşmanın ardından Beşiktaşlılar’a yanıt Mustafa Denizli’den geldi. “Ben maçı seyirciler gibi değil, başka gözle izliyorum” ifadesini kullanan deneyimli hoca, “Uğur’un uzaktan şut özelliğinden ve dönen topları kullanma meziyetinden yararlanmak istedik” dedi. Kartal’ın patronu, Tello ve Nihat’tan beklediğini alamadığını Serdar Özkan’ın ise gecenin yıldızı olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM YAZ