MENÜ

Sen de mi Rooney!

İngilizler'in Türkiye için yıllardır yaptığı hindi benzetmesine Manchester United'ın yıldızı da katıldı. Rooney, Twitter'daki sayfasında Beşiktaş'ı yılbaşı hindisi gibi dolduracaklarını ima etti.

Sen de mi Rooney!

Beşiktaş’la Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Manchester United’ın yıldız futbolcusu Wayne Rooney, Twitter’daki sayfasında İngilizler’in yıllardır yapmaktan sıkılmadığı hindi esprisini tekrarlayarak Beşiktaş’a laf attı. Rooney kura çekiminden hemen sonra sayfasına, “Turkey I like Turkey really nice with stuffing apple sauce-roasted potatoes” yazdı. “Elma soslu kızarmış patatesle doldurulmuş Turkey’e (hindiye) bayılırım” diyen Rooney, Beşiktaş’ı kolay lokma gördüğünü ve yılbaşı hindisi gibi dolduracaklarını ima etti. Rooney’nin bu açıklamalarına Beşiktaşlı taraftarlar da forumlarda sert tepki gösterdi.

Arsenal maçı 19:15’te
Diğer yandan Manchester United bugün sahasında İngiltere Premier Ligi’nin güçlü takımlarından Arsenal ile karşılaşacak. Saat 19:15’te başlayacak karşılaşma Spormax’ten naklen yayınlanırken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de maç hakkında yorumlarda bulunacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ