MENÜ

Kocaelispor'da yeni başkan Yaman

Kocaelispor'da, Osman Nuri Yaman tek liste ile gidilen seçimle başkanlığa getirildi.

Kocaelispor'da yeni başkan Yaman

Mali kriz nedeniyle eski teknik adam ve futbolculara olan borçları için Futbol Federasyonu'na yatırılması gereken 7 milyon TL bulunamadığı için yeni transferlerine lisans çıkaramayan Kocaealispor'da Serhan Gürkan başkanlığındaki yönetim kurulu görevi bıraktı. Bugün borç yüzünden elektriği kesik olan tesislerdeki spor salonunda yapılan ve bir saatte biten olağanüstü genel kurulda, daha önce 3 kez daha aday olan kazanamayan Osman Nuri Yaman bu kez tek liste ile gidilen seçimle başkanlığa getirildi.

Haberin Devamı

ELEKTRİĞİ KESİK TESİSTE KONGRE
Borçları nedeniyle elektriği ve suları da hafta başından beri kesik olan sefa Sirmen Tesisleri'ndeki spor salonunda yapılan olağanüstü kongrede, İstiklal marşımız da mikrofonsuz olarak doğal okundu. Daha önce iki kez "Bıraktım" demesine rağmen bırakmayan Serhan Gürkan bu kez liste çıkarmadı. Tek liste ile gidilen seçimde, daha önce 4 kez aday olmasına rağmen seçimi kaybeden Osman yaman bu kez en kritik dönemde Kocaelispor'un başkanlığına seçildi.

KONGRE BİR SAATTE BİTTİ
Yaklaşık bir saat içinde bitirilen kongrede Osman Nuri Yaman, şu anda yeni transferlerin lisansların çıkarılabilmesi için yatırılması gereken parayı temin edeceklerini, daha sonra yeni kaynaklar yaratacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kocaelispor, yarın akşam Hacettepe ile oynayacağı karşılaşmaya da, yeni transferlere lisans çıkamadığı için genç ağırlıklı kadroyla çıkacak. Osman Yaman, Kocaelispor'da şu anda takımın elini kolunu bağlayan sorunları Pazartesi gününden itibaren çözeceklerini, takımın da bir sonraki hafta Boluspor ile oynanacak maça tam kadro ile çıkacaklarını söyledi.

YORUM YAZ