MENÜ

05.30'a kadar Reina'daydılar

Derbi sonrasında Beşiktaş'ta 'eğlence' krizi yaşandı. Cumartesi ve Pazar sabaha kadar eğlenen Bebe, Sidnei ile Julio Alves kadro dışı bırakıldı.

05.30'a kadar Reina'daydılar

Süper Final’e Galatasaray yenilgisiyle başlayan Beşiktaş’ta dün 3 genç yıldız Bebe, Sidnei ve Julio Alves şok bir kararla kadro dışı bırakıldı. Üç yabancı futbolcunun da, cumartesi ile pazar günleri sabah 05.30’a kadar İstanbul’un gözde eğlence mekanı Reina’da oldukları ortaya çıktı. Bu mekandaki Siyah-Beyazlı taraftarların, oyuncuları ihbar ettikleri ve Reina’dan çıkışlarını da fotoğrafladıkları bildirildi. Dün sabah yapılan antrenman öncesinde Tayfur Havutçu, oyuncuları çağırdı ve olaylar hakkında bilgi istedi. Önce inkar eden 3 genç futbolcu da, fotoğrafları karşılarında görünce büyük şok yaşadılar. Tayfur Havutçu’dan özür dilemelerine rağmen; Bebe, Alves ile Sidnei hakkında verilen karar değişmedi.

Haberin Devamı

Talimatlar açık

Kulübün sezon başında her oyuncuya imzalattığı disiplin talimatnamesinde sadece izin günlerinde dışarı çıkılabileceği ve en geç 02.30’da mekanlardan ayrılmaları gerektiği maddesi bulunuyor. İşte bu nedenle yönetim, 3 genç futbolcuyu kadro dışı bırakma kararı aldı. Bu yönde
kadro dışı kalan isimlere önümüzdeki günlerde ağır para cezası kesilmesi de bekleniyor.

Alves’in parasına 12 bin çocuk okurdu!

Beşiktaş’ta ligde sadece 13 dakika görev alabilen Alves’in bonservisinin yarısı için 3 milyon 100 bin Euro ödenmişti. Bu paraya,
‘Baba beni okula gönder’ kampanyası çerçevesinde, 12 bin 668 çocuğun bir yıllık okuma masrafları karşılanabilir. Ayrıca 6 tane 200 kişilik kız yurdu yapılabilirdi. Bunun yanı sıra, yine 6 tane 8 derslikli okul da, sadece Julio Alves’in maliyetine karşılanabilirdi. Portekizli’nin bonservisinin yarısı, Arda’nın takımı Atletico Madrid’de bulunuyor.

YORUM YAZ