MENÜ

'Sadece zengin diye göreve getirdik!'

Kulübün eski başkan adaylarından Turgay Kıran, Ünal Aysal'la ilgili olarak FANATİK'e özel çok ilginç açıklamalar yaptı

'Sadece zengin diye göreve getirdik!'

Camianın önde gelen isimlerinde olan, kulübün eski başkan adayı Turgay Kıran, son günlerde yaşananlar nedeniyle Ünal Aysal’ı sert bir dille eleştirdi. FANATİK’e konuşan Kıran, “Bu yaşananlar sürpriz oldu. Galatasaray’ı tanımayan birini sadece zengin diye göreve getirdik. Başkan ilk yanlışı, yönetimdeki isimlerin görevine son vererek yaptı. Bunun ardından 2 yıl şampiyon olmuş Fatih Terim’le yolları ayırdı. Bunlar önemli yanlışlardı. Şu anda bir yönetim yok. Sayın Aysal kulübü tek başına yönetiyor” dedi.

‘Hisseleri almadan gitmek yok’

Galatasaray’ın büyük mali yükümlülük altına girdiğini vurgulayan Kıran, “Geleceğimiz ipotek altında. Başarı geldiği sürece bu konular gündeme gelmez ama başarısızlıkta bunun hesabı sorulur. 13 Nisan’daki genel kurulda hesap sorulacaktır. 200 milyon Dolar borç var. Galatasaray hisseleri satıldı, borç attı. Eğer Aysal görevi bırakacaksa söz verdiği gibi hisseleri yerine koyarak gitmelidir. İyi bir Galatasaraylı’ya bu
yakışır. Bu borcu ödemeden gidemez, bu kolay değil” ifadesini kullandı.

‘Çok sayıda değerli insan var’

Camiada çok değerli insanlar olduğunun altını çizen Turgay Kıran, “Kim giderse gitsin Galatasaray’a asla bir şey olmaz. Galatasaray’ın fiziki ve insani sermayesi çok büyüktür. Biz genel kurul olarak camiadaki değerli insanları bir araya getiririz” dedi ve kendisinin aday olmayacağını da sözlerine ekledi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ