MENÜ

'Teklif gelsin yeter'

Kara Kartal'ın gündeminden düşmeyen hoca adayı Slaven Bilic için vatandaşları Mrmic ve Tomas, “Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Yarın teklif gelse, imzayı atar” görüşünde birleşti.

'Teklif gelsin yeter'

Carlos Carvalhal’ın yerine Tayfur Havutçu gelmesine rağmen Beşiktaş’ta Slaven Bilic ismi gündemden düşmüyor... Siyah-Beyazlılar’ın eski kalecilerinden olan ve şu an Bilic’in Hırvatistan Milli Takımı’nda kaleci antrenörlüğünü yapan Marijan Mrmic, Radyospor’a bununla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mirmic, “Slaven şu anda İngiltere’de Luca Modric gibi milli takım oyuncularını izliyor. Birkaç gün sonra Zagreb’e dönecek. Beşiktaş konusunu kendisiyle kısaca konuştuk, ‘Neden olmasın, teklife bağlı olarak oturulup konuşulur’ dedi. Ancak ayrıntılı konuşamadık” ifadelerini kullandı.

‘Taraftardan çok etkilendi’
Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını giyen Stjepan Tomas da, Bilic’in Türkiye’ye sıcak baktığını belirterek, “Almanya’dan, İtalya’dan ve İngiltere’den teklifler vardı. Ancak Türkiye’deki atmosferi görünce taraftardan çok etkilendi. Türkiye’de çalışmak ve yaşamak istiyor. Teklif gelse, yarın Beşiktaş’a imzayı atar” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ