MENÜ

Hakan Çalhanoğlu'nun paylaşımı Milan taraftarlarını çıldırttı!

Inter, ezeli rakibi Milan'ı 2-1 mağlup ederek İtalya Serie A'nın 20. şampiyonluğunu kazandı. Büyük zaferi doyasıya kutlayan Hakan Çalhanoğlu, eski takımı olan Milan'ın taraftarlarının kendisine sarf ettiği hakaretleri unutmadı. Çalhanoğlu'nun Instagram paylaşımı, Milan taraftarlarını adeta çıldırttı. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu'nun paylaşımı Milan taraftarlarını çıldırttı!

İtalya Serie A'nın 33. hafta mücadelesinde dün gece Milano Derbisi heyecanı yaşandı. Inter, ezeli rakibi Milan'ı San Siro'da 2-1 mağlup ederek ligdeki 20. şampiyonluğunu elde etti. Simone Inzaghi'nin takımına galibiyeti getiren golleri 18 ve 49. dakikalarda Acerbi ile Thuram kaydederken, Milan'ın tek golünü ise 80'de Tomori attı.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlunun paylaşımı Milan taraftarlarını çıldırttı

GERGİN DERBİ

Milano derbisinde dün akşam sık sık gerginlikler yaşandı. İki takım oyuncuları sürekli birbirine girerken maçın son anlarında kırmızı kartlar havada uçuştu. 90+3. dakikada Inter'den Dumfries, Milan'dan ise Theo Hernandez oyundan atıldı. 90+7'de ise Milan'dan Calabria kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Hakan Çalhanoğlu isyan etti! 'Boş yapıyorlar...'

ÇALHANOĞLU'NUN İNTİKAMI

Milan'ın eski yıldızı Hakan Çalhanoğlu, büyük zaferin ardından sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Hatırlanacağı üzere 2021 yılında Milan'dan ayrılan millî futbolcu, Milan'ın ezeli rakibi Inter'e transfer olmuştu. Bu imzanın ardından Milan taraftarları, Hakan Çalhanoğlu'na sert sözler söylemişti. Milan taraftarları, Hakan'ın ayrılmasının ardından takımları Serie A'yı şampiyon tamamlayınca yıldız futbolcuyla bir hayli alay etmişti. Çalhanoğlu dün gece yaptığı paylaşımla bunların hepsine bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlunun paylaşımı Milan taraftarlarını çıldırttı

'HEP SAKİN KALDIM...'

Inter'in 20. Scudetto'sunu kazanmasının ardından Calhanoglu, Instagram profilinde önemli bir görsel paylaştı. Söz konusu görselde yıldız futbolcunun kulağında kulaklıklar var, yani çevredeki seslerden arınmış durumda. Masada ise zaferi temsil eden Serie A kupası bulunuyor. Resmin arkasında öfkeli bir kalabalık var. Bunlar muhtemelen Milan taraftarları. Pankartlarda ise 'palyaço' ve 'hain' gibi hakaretler yer alıyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Hakan Çalhanoglu (@hakancalhanoglu)'in paylaştığı bir gönderi

Bunlar, Milan taraftarlarının, Hakan'ın Inter'e transferinin ardından söylediği ağır sözler. Çalhanoğlu görsele not olarak ise şu sözleri düştü: "Hep sakin kaldım, hep sabırlı ve konsantreydim. Şimdi de çok şükür meyvesini aldım."

YORUM YAZ