MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 100'den fazla ülkede canlı yayınlanacak

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışında gözler son düzlüğe çevrildi. Ligin 37. haftasında lider Galatasaray, 19 Mayıs Pazar günü evinde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 100'den fazla ülkede canlı yayınlanacak

Trendyol Süper Lig'de gözler 19 Mayıs akşamı Rams Park’ta oynanacak olan dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak kritik mücadelede lider Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Türkiye’nin önde gelen spor kanalı beIN SPORTS, dev derbinin tüm heyecanını hem stüdyo hem de stadyumdan yapılacak 4K kalitesinde canlı yayınlarla sporseverlere aktaracak.

beIN SPORTS’ta derbi heyecanı cumartesi günü başlayacak
Derbi heyecanı cumartesi gününden itibaren beIN SPORTS ekranlarında olacak. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da beIN SPORTS 1 ekranlarında başlayacak Goller ve Anılar programında Türk futbolunun efsane golcüleri Oktay Derelioğlu ve Ümit Karan; derbi anılarını, golleri ve çok konuşulan olayları anlatacak. Ardından saat 17.00’de başlayacak “Analiz: Ersun Yanal” programında deneyimli teknik direktör Ersun Yanal, dev derbiyi enine boyuna mercek altına alacak. Tecrübeli isim her iki takımın artılarını eksilerini, olası maç içi senaryoların analizini beIN SPORTS ekranlarında yapacak.

Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Emre Aşık, Tolga Zengin, Uğur Meleke ve Ersun Yanal’ın yorumları ile saat 17.00’de başlayacak olan beIN SÜPER LİG programında dev derbi; maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm detayları ile futbolseverlere aktarılacak. Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da saha kenarından canlı yayınlarla kritik karşılaşmanın nabzını tutacak. Derbiye özel programların yanı sıra röportajlar, takımların son durumları ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında olacak. Yayın maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen TRIO ile sona erecek. 00.00’da başlayacak TRIO programında Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban derbinin tartışmalı pozisyonlarını masaya yatıracak.

beIN SPORTS HABER de heyecana ortak olacak
Dev derbinin heyecanı beIN SPORTS HABER ekranlarında da yer alacak. beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ortak yayınıyla saat 14:00'te başlayacak Lig Merkezi; Zeynep Özdemir'in sunuculuğunda, Tunç Kayacı ve Olcay Çakır'ın yorumlarıyla derbinin derinlemesine analizini ekranlara getirecek. Ayrıca derbinin hemen ardından saat 20.45’te başlayacak SKOR programında; Cihan Erduran’ın moderatörlüğünde Raşit Altun ve Engin İpekoğlu derbiyi yorumlayacak.

Hafta sonu boyunca derbiye özel içerikler
Ayrıca derbiye özel programlar da beIN SPORTS ekranlarında olacak. Bir Derbi Günü programı dev mücadele öncesi taraftarların ve şehrin nabzını tutacak. Arşiv Süper Lig programında ise iki takım arasında 2000’li yıllardan günümüze atılan tüm goller seyirci ile buluşacak. Ezeli rekabetin sahnelendiği son iki maçın geniş özetleri ekranlara gelirken her iki takım için hazırlanan “Bir Yıldız & 10 Gol” içeriği izleyicilerle buluşacak. Ayrıca nostalji havasında “Unutulmaz Derbiler” ve her iki takımın taraftar klipleri de derbiye özel içerikler arasında yer alacak.

Derbi heyecanı tüm detaylarıyla ekranlarda
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin heyecanı, gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, dev mücadelede ise 24 stadyum kamerası ile sporseverler, müsabakanın her anını doyasıya izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak. Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde deneyimli beIN SPORTS kadrosuyla ekranlara gelecek.

beIN SPORTS’un uzman yorumcuları Bülent Timurlenk, Uğur Meleke, Tunç Kayacı, Olcay Çakır, Serkan Akcan, Burcu Kapu ve Raşit Altun derbiye dair derinlemesine analizlerle ekranlara gelecek. beIN SPORTS HABER tarafından hazırlanan Derby Preview, oyuncu ve menajer karşılaştırmaları, X Factor, taraftar röportajları ve derbiye özel diğer içeriklerle ekranlarda olacak. Ayrıca beIN SPORTS'un dijital ve sosyal medya kanallarında da taraftarlara özel derbi içerikleri yer alacak.

100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak
beIN SPORTS’un küresel gücüyle Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünya çapında beş kıtada canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk'ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ