Roman Yaremchuk, Süper Lig yolunda! Görüşmelerde olumlu seyir...

Forvet transferi adına çalışmalarına hız veren Süper Lig devi, Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk için devrede. Sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiren Yaremchuk için bonservisinin bulunduğu Club Brugge ile yürütülen görüşmelerde önemli mesafe alındı.

Roman Yaremchuk, Süper Lig yolunda! Görüşmelerde olumlu seyir...

Süper Lig'de 2023-24 sezonunun sonuna yaklaşırken takımlar transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Birçok takımın golcü hamlesi yapmasının beklendiği transfer dönemi öncesi gündeme gelen son isim Roman Yaremchuk oldu.

Haberin Devamı

İKİ SEZON ÜST ÜSTE 17 MİLYON EURO BONSERVİS

Yaremchuk, bu sezon kiralık oynadığı Valencia’da çıktığı 23 La Liga mücadelesinde 3 kez ağları havalandırdı. 28 yaşındaki forvet Ağustos ayında ise Brugge’de iken Konferans Ligi Elemeleri’nde 2 maçta forma giymiş ve 4 gol kaydetmişti. 2021’de Benfica’nın 17 milyon Euro bonservis ödediği Yaremchuk için sonraki sezon aynı ücreti Brugge vermişti.

Roman Yaremchuk, Süper Lig yolunda Görüşmelerde olumlu seyir...

ONUACHU SONRASI GÜNDEMİN 1 NUMARASI

Trabzonspor'un transfer çalışmaları kapsamında en yoğun uğraş verilen bölgelerden biri forvet... Bordo-Mavililer'de teknik heyet de yönetim de Paul Onuachu ile devam etmek istiyor ancak kulübü Southampton kapıyı 15 milyon Euro’dan açmış durumda. Bordo Mavililer’in yeniden kiralama önerisine şimdilik olumsuz yanıt veren İngiliz ekibi, yaz döneminde teklifleri bekleme kararı aldı. Bu gelişme üzerine alternatif isimlere yönelen Bordo-Mavililer’de gündemdeki 1 numaralı isim; Roman Yaremchuk. Ukraynalı golcü, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın pivot santrfor profilindeki talebine de doğrudan uyuyor.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER OLUMLU İLERLİYOR

Daha önce Weghorst konusunda ciddi uğraş verilmesine rağmen, Hollandalı yıldız Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmamıştı. Bruno Petkovic ve Iheanacho gibi oyuncular da radara girerken, Yaremchuk ile görüşmeler çok daha ciddi boyutta ilerliyor. Bonservisi Club Brugge’de olan Ukraynalı yıldız için kulübüyle kurulan temaslarda önemli mesafe alındı. Oyuncu cephesiyle de görüşmeler pozitif şekilde devam ediyor. Ancak rakam konusunda hâlâ fark olduğu öğrenildi.

Roman Yaremchuk, Süper Lig yolunda Görüşmelerde olumlu seyir...

YORUM YAZ