MENÜ

Mourinho'nun adı rüzgarı tersine çevirdi! Fenerbahçe'de planlar şimdilik rafa kalktı

Bir yandan Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe bir yandan da 8-9 Haziran’da olağan genel kurula hazırlanıyor. Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un, takımın başına Jose Mourinho'yu getirmek için harekete geçmesi sonrası sarı-lacivertli futbolcular planlarını değiştirdi. İşte detaylar.

Mourinho'nun adı rüzgarı tersine çevirdi! Fenerbahçe'de planlar şimdilik rafa kalktı

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'la kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ezeli rakibinin 6 puan gerisinde olan sarı-lacivertliler, bir yandan da 8-9 Haziran’da yapılacak olan olağan genel kurula gidiyor.

Haberin Devamı

19 Mayıs Pazar akşamı derbide Galatasaray ile kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de pek çok isimin Avrupa'dan elenilmesi, şampiyonluk şansının gideriz azalması sonrası ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Ancak Jose Mourinho iddiaları bu rüzgarı tersine döndürdü.

Mourinhonun adı rüzgarı tersine çevirdi Fenerbahçede planlar şimdilik rafa kalktı

PLANLAR DEĞİŞTİ
Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın gelecek sezon için takımın başına dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu getirmek için girişimleri başlaması, sarı-lacivertli futbolcuların planlarını değiştirdi. Mevcut teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuna müdahaleleri, saha içindeki pek çok kararı sonrası olumsuz etkilenen bazı futbolcular ayrılık kararı almıştı. Fakat Mourinho girişimleri bu durumu değiştirdi.

Haberin Devamı
Aziz Yıldırım'dan Mourinho açıklaması: Yüz yüze görüştüm!

Milliyet'in haberine göre; yaşadıkları hayal kırıklığı nedeniyle ayrılık planları yapan isimler Galatasaray derbisi öncesinde artık yeni teknik adamı bekleyip ona göre karar vermeyi düşünüyor. Bu da yeni yönetimin kaliteli takımı koruması adına önemli bir avantaj sağlıyor.

Mourinhonun adı rüzgarı tersine çevirdi Fenerbahçede planlar şimdilik rafa kalktı

Öte yandan Portekizli teknik adamla görüşmeler sürüyor. Her iki başkan adayının görüşmelerine mesafe kaydedildi ve olumlu ilerliyor. Mourinho’nun alternatifleri de çok güçlü. Zaten güçlü ve kaliteli bir kadrosu olan sarı-lacivertliler de hedef, her şartta dünya çapında bir teknik adamla yeni sezona başlamak.

YORUM YAZ