MENÜ

ZULA Word cup'ı kazanan 100 bin dolar kazanacak

Dünyanın 7 bölgesinde yayında olan ve 10 milyonu aşan oyuncu sayısıyla dikkat çeken ZULA, e-spor turnuvalarına ilgi artarken büyük bir organizasyonla oyun severlerin karşısına çıkıyor.

ZULA Word cup'ı kazanan 100 bin dolar kazanacak

Ingame Group’un bünyesinde geliştirilen, Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, on binlere oyuncunun katılabileceği “ZULA World Cup” organizasyonunu düzenleyecek. 100.000 dolar nakit para ödülüyle şimdiye kadar Türkiye’de yapılan en büyük e-spor organizasyonu olan “ZULA World Cup”, dünyanın şampiyon takımlarının katılımı ile gerçekleşecek.

Ingame Group yaptığı açıklamada: "2017 Ekim sonunda başlayacak olan turnuvanın 2018 Mayıs başında yapılacak finali, bir e-spor şenliği atmosferinde gerçekleşecek. “ZULA World Cup” organizasyonunun detaylarını anlatmak için 31 Ekim’de Novotel Istanbul Bosphorus’da bir basın toplantısı düzenliyoruz. Toplantıda ayrıca son yıllarda hızla büyüyen e-spor faaliyetleri ve e-spor pazarı ile ilgili de bilgiler paylaşacağız.

“ZULA World Cup”ta mücadele edecek iki e-spor takımının canlı turnuva yapacağı basın toplantımızda sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız." İfadelerini kullandı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ