MENÜ

Zula Süper Lig'de Finale Doğru #1: Galatasaray Espor – Outlaw Esports

Zula Süper Lig’de Finale Doğru serimiz ile organizyonun yarı final karşılaşmalarına dair bilgiler paylaşıyoruz.

Zula Süper Lig'de Finale Doğru #1: Galatasaray Espor – Outlaw Esports

Ligin ilk yarı final karşılaşmasında ligi zirvede bitiren Galatasaray Espor ile ligi dördüncü sırada tamamlayan Outlaw Esports’u izleyeceğiz. Bu yazımızda Galatasaray Espor – Outlaw eşleşmesinden bahsediyoruz.

Haberin Devamı

Galatasaray Espor

Lig aşamasının son haftasında 1907 Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek zirveyi devralan ve lig aşamasını birinci sırada kapatan Galatasaray Espor, lig boyunca yenilgi almazken, puan kaybettiği beş karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Kadrosunda yer alan altı oyuncudan beşine şans veren takım, finale giden yolda Outlaw Esports ile eşleşti.

Galatasaray Espor’da skora en çok katkı veren oyuncuların başında 358 öldürme sayısı ile Aytekin “VonS” Yeşbek gelirken, skor katkısı anlamında ikinci sırada 315 öldürme ile Faruk “Maxic” Öztürk yer alıyor. Galatasaray’ın en çok skor alan üçüncü oyuncusu ise 303 öldürme sayısı ile Cihan “Unity” Seferoğlu.

Galatasaray Espor kadrosu aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

Haberin Devamı

Aytekin “VonS” Yeşbek

Muhammed “Growe” Ercan

Cihan “Unity” Seferoğlu

Fatih “Koko” Yıldız

Faruk “Maxic” Öztürk

Ömer “Kong” Güven

Outlaw Esports

Zula Süper Lig’in en çok beraberlik alan takımı olarak öne çıkan Outlaw Esports, oynadığı 14 karşılaşmanın 8’inden beraberlikle ayrıldı. Topladığı 17 puan ile lig aşamasını dördüncü sırada tamamlayan takım, yarı finalde Galatasaray Espor’un rakibi oldu. Outlaw, şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda kadrosunda yer alan altı oyuncuya da şans verdi.

Outlaw Esports’ta en çok skor katkısı 280 öldürme sayısı bulunan Ali Can “EdephU” Yıldırım’dan geldi. EdephU’nun hemen ardından 280 öldürme ile Ersin “Aloysha” Karataş gelirken, takımın en çok skor alan üçüncü oyuncusu ise 270 öldürme sayısı ile Samat “berelpp” Yaka oldu.

Outlaw Esports kadrosu aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

Eren “StaNd” Teksoy

Uğur “Sharp” Evcil

Samat “berelpp” Yaka

Ali Can “EdephU” Yıldırım

Oğuz “Woody” Kaya

Ersin “Aloysha” Karataş

Galatasaray Espor – Outlaw Esports karşılaşması ne zaman?

Galatasaray Espor ile Outlaw Esports arasında oynanacak olan yarı final karşılaşması 22 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Saatler 12.00’ı gösterdiğine başlayacak olan bu karşılaşma, Zula’nın resmi YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı İstanbul Grand Pera’da canlı olarak da takip edebileceksiniz. Girişi ücretsiz olan bu etkinlikte alana giden oyunculara da hediyeler dağıtılacak. (Playerbros)

YORUM YAZ