MENÜ

Zorlu fikstür kayıpla başladı

Siyah-Beyazlılar, 1 aydaki 8 maçlık zorlu periyoduna kötü başladı. Beşiktaş, Konya’da 2 puan bırakarak zirve yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Salı günü Bayern Münih’e konuk olacak Kartal’ın 3 kulvardaki geleceği bu periyotla şekillenecek.

Zorlu fikstür kayıpla başladı

Bu sezon yarıştığı 3 kulvarda da başarı parolasıyla mücadele eden Siyah-Beyazlılar, bu hedefi doğrultusunda belirleyici olacak 8 maçlık zorlu periyoda dün Konyaspor karşılaşmasıyla startı verdi. Deplasmanda oynanan mücadelede Atiba Hutchinson’la golü bulmasına rağmen skoru koruyamayıp Adis Jahovic’in sayısına engel olamayan Kara Kartal, kritik periyoda 2 puanlık kayıpla başladı. Bu karşılaşmadan aldığı 1 puanla ligdeki puanını 41’e çıkaran Beşiktaş, 1 maç eksiği bulunan lider Galatasaray’ın 3 puan gerisinde kaldı.

Sırada Bayern var...

Kara Kartal, Süper Lig’de bu mücadelenin ardından sıradaki maçına Bayern Münih deplasmanında çıkacak. Siyah- Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında rakibine salı günü Allianz Arena’da konuk olacak. Zorlu periyoda puan kaybıyla başlayan Şenol Güneş’in öğrencileri; sonrasında Fenerbahçe’yi önce ligde sonra kupada ağırlayacak. Çifte derbinin geride kalması sonrasında Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Siyah- Beyazlılar, ardından Gençlerbirliği’yle oynayıp sonrasında Bayern Münih ve Başakşehir maçlarına çıkacak.

Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçından kareler


Beşiktaş'a çifte şok! Talisca ve Pepe, Fenerbahçe derbisinde cezalı

Haberin Devamı
YORUM YAZ