MENÜ

Zor günler geçiren Tirpan, Kasımpaşa'dan ayrılmak istiyor

Hollanda basınına röportaj veren Kasımpaşa'nın Belçikalı orta saha oyuncusu Mickael Tirpan, MS hastası olan eşinin sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi. Yaşadığı zor günleri anlatan Tirpan, "Kasımpaşa'da kafam yerinde olmadığında en üst seviyede performans gösteremeyeceğimi görüyorlar. Dileğim değişmedi. Geri dönmek istiyorum ama bunu değiştirecek gücüm yok. Ama hala umutluyum" dedi.

Zor günler geçiren Tirpan, Kasımpaşa'dan ayrılmak istiyor

Kasımpaşa'nın Belçikalı orta saha oyuncusu Mickael Tirpan, eşinin sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor.

Haberin Devamı

Karısı MS hastalığına yakalan 27 yaşındaki futbolcu, ülkesine geri dönme niyetinde. Tirpan verdiği bir röportajda yaşadığı zor günleri "Şu anda zihinsel olarak çok kötü günler geçiriyorum. Sadece ailemin yanına dönmek istiyorum. Belçika'ya her döndüğümde, ertesi gün ailemden tekrar ayrılmak zorunda olduğumu biliyorum. İşin en zor kısmı bu" ifadeleriyle anlattı.

"Hala umutluyum"

Geri dönmek istediğini belirten Belçikalı futbolcu, "Kasımpaşa'da kafam yerinde olmadığında en üst seviyede performans gösteremeyeceğimi görüyorlar. Dileğim değişmedi. Geri dönmek istiyorum ama bunu değiştirecek gücüm yok. Ama hala umutluyum" dedi.

Fortuna Sittard'a kiralanmıştı

Tirpan, eşi MS hastalığına yakalanması nedeniyle geçtiğimiz sezonu Fortuna Sittard'da kiralık olarak geçirmişti.

YORUM YAZ